Home
 
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
2018.06.26. Podeljeni sportski rančevi u JK Palic PDF Štampa El. pošta
Napisao Dubicsanac Attila   
petak, 06 jul 2018 15:34

Nastavljena je akcija podele sportskih rančeva od strane Sportskog saveza Subotice kojom su obradovani mladi takmičari u nekoliko klubova. U toku par dana Dejan Vuković v.d. generalnog sekretara Sportskog saveza obišao je plivački klub Spartak, teniski klub Spartak, jedriličarski klub Palić, veslački klub Palić i njihovim mladim takmičarima podelio sportske rančeve kao znak pažnje i podsticaj za dalji rad.

Plivački klub Spartak okuplja veliki broj dece koji postižu odlične rezultate na plivačkim takmičenjima. Rančeve su dobili najmlađi takmičari ovog kluba, kao i svi takmičari Teniskog kluba Spartak koji su peti put zaredom proglašen za najbolji teniski klub u Vojvodini. Njihovi takmičari su pojedinačni prvaci Srbije u nekoliko kategorija, međutim kvalitet dokazuju osvajanjem titule ekipnog prvaka Srbije do 14 i do 18 godina.

Predstavnik Saveza obišao je i dva kluba koji svoje sportske aktivnosti obavljaju na Palićkom jezeru. Jedriličarski klub Palić organizuje velike regate a njihovi mladi takmičari uspešno nastupaju za svoj klub. Rančeve su dobili i takmičari veslačkog kluba Palić, koji su takođe uspešni organizator mnogi veslačkih takmičenja među kojima treba izdvojiti Vojvodina Open koji okupljaju veslače iz nekoliko zemalja regiona. Ističe se Martin Mačković koji trenutno studira u Americi a za svoj klub i za Srbiju već je osvojio niz velikih medalja na Svetskim i Evropskim prvenstvima u juniorskoj selekciji i među mlađim seniorima.

 

KAMERA LIVE

Joomla Templates by Joomlashack
Top team Garage Door Denver