Home
 
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Kristina Boja 2. u kategoriji devojke do 12g. PDF Štampa El. pošta

Rezultati

 

Na Paliću je u nedelju., 5. maja, završeni sedmi po redu Otvoreni Kup Jugoistočne Evrope za klasu optimist (SEEOOC), naša najveća međunarodna jedriličarska regata za najmlađe takmičare.

76 takmičara iz pet zemalja (Češka, Slovačka, Mađarska, Slovenija i Srbija), na Paliću se borilo tri dana za pobedu. Sjajni vremenski uslovi omogućili su 10 trka, a pobednici regate u ukupnom plasmanu su:

1. Mishal Kostyr iz Češke

2. Maj Musa-Olivieri iz Slovenije

3. Tomas Dolezal iz Češke

U kategoriji devojčica, sva tri mesta su pripala Čehinjama, i to pobednici Lucie Keblovoj, Veroniki Zivni na drugom mestu i Anni Teubnerovoj na trecem mestu.

 

Od domaćih takmičara, jedino priznanje osvojila je Kristina Boja sa Palića, drugo mesto u kategoriji devojčica do 12 godina.

SEEOOC se već sedmu godinu za redom održava na Paliću, početkom maja, pa je regata već postala deo palićkih tradicionalnih prolećnim manifestacija, omiljena među takimičarima iz zemlje i inostranstva, ali i među stranim posetiocima, sudijama i drugim zvaničnicima.

U prethodnih 7 godina, na regati su učestvovali takmičari iz 15 zemalja i sa tri kontinenta: Albanija, Alžir, Jermenija, Bugarska, Češka, Mađarska, Japan, Kenija, Kirgistan, Makedonija, Crna Gora, Rumunija, Slovačka, Slovenija i Srbija.

 

Ljiljana Maričić Grujić
Beauty Editor & PR
Benefit, Beograd

Dunavski kej 2
+381 63 83 94 376

 

 

KAMERA LIVE

Joomla Templates by Joomlashack
Top team Garage Door Denver