Home
 
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Sportista godine Lehel Nemet 3. u kategoriji seniora PDF Štampa El. pošta

23. decembra u velikoj većnici Gradske kuće dodeljene su nagrade

Tekst and photo by "Subotica info"

U velikoj većnici Gradske kuće svečano su dodeljana priznanja za najbolje sportsite godine. Protekla godina spada u jednu od najuspešnijih sportskih godina Subotice - grada sportova. Pokrovitelji ove manifestacije su Grad Subotica, Subotičke novine i Sportski Savez Subotice.

Članovi žirija u sasatavu Nemanja Simović, Milan Mileusnić, Atila Kikić, Dejan Vuković, Tibor Tot, Danijela Pinter, Nikola Stantić, Dragan Šolaja i Milka Matković jednoglasno su sasatavili konačnu listu najboljih sportista u svim kategorijama.

Seniori:

  1. NAĐ ČABA - Klub dizača tegova Spartak

Apsolutni pobednik 5. Mediteranskog Kupa. Prvak Vojvodine i Srbije za seniore. Član ekipe prvaka Vojvodine i Srbije za seniore. Stalni član reprezentacije Vojvodine i Srbije. Evidentni državni rekorder Srbije za seniore. Njegov trener je Stipan Vert.

  1. NIKOLA SEDLAK - Šah klub Spartak

na šahovskoj olimpijadi za reprezentaciju igrao je na prvoj tabli. Na šahovskoj balkanijadi osvojio je plasman od drugog do četvrtog mesta. Na prvenstvu Srbije osvojio je 1. mesto u pojedinačnoj konkurenciji. Na međunarodnom turniru „Bora Kostić“ osvojio je 3. mesto. Član je reprezentacije Vojvodine i Srbije.

  1. LEHEL NEMET -Jedrenje

najuspešniji je senior Jedriličarskog kluba Palić, takmiči se u kategoriji, formula WS. Na Evropskom prvenstvu zauzeo je 17. mesto, a na balkanskom prvenstvu 9. mesto. Peti put je prvak države. Prvo mesto zauzeo je na prvenstvu Vojvodine, kao i na Kupu Vojvodine i Srbije. Stalni je član reprenzetacije Vojvodine i Srbije. Njegov trener je Đula Keseg.

  1. IVANA MARGETIĆ -Karate klub Enpi
  2. DAVOR ŠTEFANEK - Rvački klub Spartak
  3. DIJANA ŠEFČIĆ - Atletski klub Spartak
  4. SANJA MEMIŠEVIĆ -Ženski odbojkaški klub Spartak
  5. SANJA OROZOVIĆ - Košarkaški klub Spartak
  6. LAURA VAŠ - Veslački klub Palić
  7. MOMIR V. LAMIĆ - Plivački klub Spartak

 

 

KAMERA LIVE

Joomla Templates by Joomlashack
Top team Garage Door Denver