NAŠ TIM

Obezbediti svakom mladom optimisti da njegovo takmičenje na Paliću bude uspešno i nezaboravno.

Vrednosti:

 • Fair-play: Zagovaramo poštovanje pravila i sportski duh, na vodi i izvan nje.
 • Timski rad: Verujemo da zajednički napor stvara bolje rezultate. Podržavamo jedni druge i delimo znanje.
 • Pozitivnost: Gaje se optimističan duh i podržavamo se kroz izazove. Verujemo u sebe i u sve mlade optimiste.
 • Učenje: Svaka regata je prilika za učenje i napredak. Svojim znanjem i iskustvom pomažemo mladim da poboljšaju svoje veštine.
 • Zabava: Regata nije samo takmičenje, već i prava avantura. Uživamo u druženju, prirodi i sportovanju.

 • Želimo da svaki mladi optimist koji se takmiči na Paliću oseti snagu podrške, veruje u sebe i svoje sposobnosti, i napusti regatu sa nezaboravnim iskustvom i motivacijom za dalje napredovanje.


  Na čelu tima su stari jedriličari sa decenijama iskustva na vodi i u organizovanju regata. Njihova duboka ljubav prema sportu i razumevanje mladih takmičara čine ih savršenim osloncem za mlade optimiste. Naši treneri i mentori imaju obimno znanje o jedrenju, taktikama i tehnikama. Oni mogu da pomognu mladim optimistima da dovedu svoje veštine na novi nivo, kako na vodi tako i izvan nje. Tim "Veterani Jedra" ima dugogo iskustvo u organizovanju uspešnih regata. Oni znaju kako da stvore bezbednu i zabavnu atmosferu za sve takmičare, i osiguraju da regata teče glatko i efikasno. Naši članovi tima su poznati po svom optimizmu, pozitivnom stavu i sportskom duhu. Oni prenose ovu energiju na mlade optimiste, pomažući im da se ubede u sebe i uživaju u takmičenju. Tim "Veterani Jedra" nije samo grupa iskusnih organizatora, već i tim mentora, podržavaoca i prijatelja. Mi smo tu da obezbedimo da svaki mladi optimist na Paliću ima najbolje moguće iskustvo, i da napusti regatu sa puno znanja, sigurnosti i ljubavi prema jedrenju. Hajde Jedra!

  KREATIVNOST

  Kreativnost tima pomaže da se regata SEEOC za decu učini zabavnom i održivom. Ona podstiče decu da uče o jedrenju na zanimljiv i interaktivan način.

  DINAMIČNOST

  Dinamičnost tima na regati SEEOC za decu je ključna komponenta koja može čitavu manifestaciju podignuti na viši nivo, učiniti je nešto više od običnog takmičenja. Tim koji zrači energijom i entuzijazmom može da prenese tu emociju na mlade takmičare i publiku, stvorivši neizbrisivo iskustvo.

  PROFESSIONAL

  Profesionalni tim je organizovan, efikasan i posvećen pružanju najboljeg mogućeg iskustva za učesnike i publiku. Profesionalni tim ima jasan plan i raspored za događaj. Oni znaju šta treba da se uradi i kada treba da se uradi. To pomaže da se događaj odvija glatko i bez problema.

  NAŠA VREDNA PODRŠKA

  ZAHVALJUJUĆI NAŠIM PARTNERIMA SVAKE GODINE PODIŽEMO NA KVALITETU REGATE